marți, 11 ianuarie 2011

Concurs Sf. Valentin - cu premii

Mai este putin si vine si ziua indragostitilor...
Asa ca va propunem un concurs... cu premii, bineinteles.

Ce trebuie sa faceti: povestiti cum v-ati intalnit cu iubitul/iubita (sau sotul /sotia) si noi vom alege ce poveste ne-a placut mai mult si o vom premia.

Povestea trebuie sa o scrieti ca si comentariu la acest post sau pe facebook la pagina Lucruri de mana->Discutii - cand postati pe blog va rog sa selectati profilul "Nume/adresa URL" (daca nu aveti alt fel de cont) si sa completati cel putin numele, ca sa va putem identifica.

Perioada concursului: 11.01.2011 - 10.02.2011 (10.02.2011 este ultima zi in care puteti posta povestea)

Castigatorul/castigatoarea se anunta in data de 11.02.2011

Premiile sunt: un set de bijuterii cu inimioare si o cutie de bijuterii, in valoare totala de 70 de lei.

CASTIGATOR: comentariul nr.4, Anca. Felicitari! (o rugam pe aceasta cale sa ne trimita datele de contact la adresa de email office @ lucruridemana.ro)
Multumim tuturor pentru participare.


5 comentarii:

  1. M-am gandit sa sparg gheata si sa particip la concurs...poate cine stie...voi castiga.Am sa incep cam asa: "A fost o data ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti, iar noi astazi n-am fi aici. Asa incepe orice basm cu printi si printese, zane bune, zmei si alte necuvantatoare, dar cum noi suntem personajele principale intr-un basm real vom schimba putin ordinea intamplarilor. Noi ne-am “cunoscut” intr-un mod inedit. Ne-am “gasit” pe Internet si dupa luni intregi de discutii am avut ocazia sa ne vedem si sa ne zambim pentru prima data intr-o frumoasa zi a lunii martie, mai exact acum 3 ani si aproape 10 luni. Totul a fost neprevazut, nu stabilisem ceva in prealabil si poate ca a fost mai bine asa, totul s-a intamplat asa cum a fost sortit, daca ar fi fost altfel poate ca n-ar fi avut acelasi farmec. Din acea zi au urmat si alte intalniri pana am decis ca merita sa formam un cuplu,iar pe parcurs am descoperit ca avem multe lucruri care ne leaga. O data cu trecerea timpului am devenit nedespartiti, am invatat sa ne pretuim, sa ne iubim si daca ne dorim ceva sa avem incredere pentru ca impreuna sigur reusim. Am vrut sa afle si cei dragi de existenta jumatatii noastre, nu ca n-ar fi stiut, insa nu se facuse in mod oficial. Dupa cum ne-am asteptat parintii nostrii au fost foarte receptivi, iar totul s-a desfasurat mai bine decat speram. Si asa am decis ca este cazul sa facem si pasul cel mare, mai ales ca aveam toate motivele. Timpul a trecut si inca nu realizam ca s-a scurs atat de repede, iar acum suntem sot si sotie."
    Sper sa va placa. Pupici.
    Milica Dragan

    RăspundețiȘtergere
  2. povestea mea de dragoste...


    "A fost odata... " nu voi incepe astfel, ci pur si simplu am sa va scriu ca si cum m-as confesa jurnalului meu...
    Era vara... vesnicul anotimp al iubirii... eram trista..dezamagita si lipsita de orice urma de incredere... tocmai ma despartisem de baiatul pe care sincer il iubisem... baiatul care reusise sa ma faca sa fiu fericita doar pentru 3 zile... toata amintirea lui... imi macina existenta! o lunga depresie... multe lacrimi... neincredere in fortele proprii... si multa durere..cam astea au fost sentimentele dupa acea ruptura de el!
    ... incercam sa trec peste, sa uit, sa nu-i mai acord nici o secunda din timpul meu...
    ce imi ramasese erau doar prietenii cu care imi petreceam tot timpul tocmai pentru a nu fi singura si a ma gandi la M...
    si iata... ca intr-o zi de august... ca din senin... ca o raza de soare aparuta printr-un geam spart intr-o camera intunecata a aparut el... omul care avea sa-mi redea increderea in mine... omul care avea sa ma iubeasca neconditionat... omul care a reusi sa ma faca sa zambesc! ... avem multe amintiri minunate... nu as vrea sa le povestesc pentru ca... nu as vrea sa intru prea mult in detalii... sunt amintiri triste, dar si fericite... care au reusit sa-mi marcheze sufletul... am luptat mult pentru a fi cu el... SUFLETUL MEU PERECHE...
    un si "TE IUBESC"... "MA COMPLETEZI"... "AM NEVOIE DE TINE"... "NU POT TRAI FARA TINE"... "IARTA-MA DAR ..TE IUBESC"... "NU POT RENUNTA LA TINE.." acestea sunt putinele cuvinte care ar rezuma amintirile care ne-au unit! suntem una si aceiasi persoana... sincer am realizat ca ne simtim unul pe celalalt desi acum suntem la distanta... pentru 1 an! suntem impreuna de 1 an si 4 luni si ne iubim si mai mult! pe zi ce trece... dragostea noastra creste... se maturizeaza... sunt fericita... sunt implinita! sunt o norocoasa! toata suferinta s-a transformat intr-o mare de fericire... nu regret nici o clipa!
    JUSTIN... ESTI VIATA MEA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Povestea noastra a inceput acum aproape 10 ani la logodna unor prieteni comuni...Priviri discrete ...zambete timide ...apoi priviri un pic mai insistente si zambete indraznete.Atat de indraznete incat Mihai (actualul meu sot),a venit sa ma invite la dans...si ce credeti ...s-a oprit muzica !Dar inspiratia iubirii a aparut si am primit cea mai originala invitatie la dans"domnisoara ,va rog frumos ...imi puteti acorda un dans imaginar?"Raspunsul meu a fost "de ce nu?!"...
    De atunci dansam mereu cel mai frumos dans ...al vietii si momentan asteptam un bebelus.

    Oana Zara

    RăspundețiȘtergere
  4. aceasta este o poveste de vis, de neuitat, dar reala si impresionanta!...cine a zis ca prin internet nu-ti poti gasi jumatatea?chiar eu!dar se pare ca m-am inselat...dupa aproape de 3 ani de comunicare treptata prin internet, din care ultimii 2 ani si prin telefon, fara a ne trimite macar o poza, ni s-au intalnit privirile intr-o superba zi de primavara, la doua zile dupa ziua mea..ce om ar vorbi seri intregi la telefon despre orice cu altcineva si ar refuza cu lunile sa vada acea persoana (aflata la 100 km distanta)?tot eu..iar daca va intrebati de ce, sa stiti ca nu era din nebunie, ci pur si simplu nu era momentul potrivit! din acea zi de aprilie au trecut 21 luni pline de peripetii:) caractere diferite, stiluri de viata opuse, cei apropiati impotriva noastra, distanta, toate acestea ne-au impins la renuntare, dar..nu putem trai unul fara celalalt! acesta e un fapt neinteles, inexplicabil, probabil apartine legilor nescrise, dar noi il traim si-l simtim zi de zi! nu vreau sa ma gandesc la ziua de maine, la ce s-ar putea intampla, vreau doar sa traiesc azi cu intensitate! daca la inceput ma intrebam oare poti sa-mi citesti gandurile sau sa-mi privesti in inima, acum nu mai am indoieli; stiu ca exist prin tine, iar tu respiri prin mine!si multumesc zilnic pentru aceasta minune!iar daca maine destinul ne desparte, eu n-o sa regret nimic, pentru ca stiu: iubirea noastra va straluci printre veacuri! Numai Dumnezeu putea sa ne daruiasca acest sentiment infinit care ne inunda pana si ultima parte a sufletului...caci numai prin iubire...simtim..zambim...existam...si-I multumesc pentru aceast miracol inflorit zilnic!Anca

    RăspundețiȘtergere
  5. Era o zi insorita de vara
    Ma gandeam la o noua comoara
    Dar deoadata a aparut in viata mea
    Baiatul care mi-a furat inima.
    Si era o zi de 23
    Ma bucuram de toti anii mei
    Dar a fost o zi norocoasa
    Cand soarele a zarit o raza.
    L-am cunoscut pe El
    Pe al meu Daniel.
    Si era doar unul intre stele
    In steluta vietii mele,
    Era singurul care m-a fermecat
    Singurul print care m-a luat.
    Si eram o printesa si aveam un regat
    Il iubesc mai mult decat orice, mai mult ca imparat.
    Erau doar stelele si luna
    Cand toate se aprind, ii vad urma.
    Si e departe, e departe de inima mea
    Dar mereu il am cu mine, in inimioara mea.
    Si fuge printesa sa-I prinda calea
    Si da de el, frumos , pazea valea.
    Ea era fata cu ochi caprui care zambea dimineata
    Care atunci cand se scula printul, e era zambareata
    Era cea care lasa parfumul pe perna, se impregna adanc
    Ca somnul vesnic, pierdut in drum.
    Doar ea i-a adus fericirea, dragostea si implinirea
    Printesa se simtea mai mult decat orice,
    Nu conta de ce spun alti, ci il avea pe el.
    El, Daniel, era baiatul care i-a zambit
    Care din intamplare, s-au gasit.
    A luat-o de mana si au pornit
    De atunci a pornit avea dragoste puternica
    La infinit.
    El i-a promis multe si I le-a indeplinit.
    Doar el i-a cucerit inima, si a facut-o printesa lui
    Deoarece nimeni nu ii poate lua locul
    Pana nu se vas tinge focul.
    Doar ea putea sa-l faca fericit,
    Putea sa-l faca sa se simta iubit
    Era regina lui si il domina
    Dar se iubeau mult ca doar i-a unit soarta.
    Pe ei i-au dezlegat multe, dar s-au legat
    Deoarece dragostea puternica nu i-a lasat
    Toate trebuie in final sa dispara
    Dar nu si dragostea lor,
    Desi parintii printesei nu l-au dorit
    Printesa a fugit si s-a casatorit.
    Nu s-a lasat dominata de toate cele
    Doar ei stiu prin ce au trecut
    Si de cate bucuri parte au avut.
    Amandoi au avut un trecut nefericit
    Dar urma viitorul stralucit,
    Printul i-a dat printesei un inel
    Scria gravat pe el:
    “Printesa te iubesc!”
    Si a facut un juramant
    Printesa de atunci i-a promis adanc
    “Raman cu tine, tinere imparat, eu sunt a ta, si nu a altcuiva”
    Printesa i-a dat un medalion
    Era de culoarea nisipului,
    Si i-a dat sarutul chipului,
    Printesa i-a jurat iubire
    Si nu a fost o simpla amagire.
    Doar s-au certat, s-au impacat
    Doar soarta nu i-a lasat
    De atunci se iubesc o vesnicie
    A ramas ca la inceput aceea dragoste vie.

    RăspundețiȘtergere